Vul uw zoekterm in
en klik op ‘Zoeken’.

Doe het zelf samen met Jan Truyen Beeld & Geluid

U bent voornemens een schotelantenne te gaan aanschaffen en wil net zoals vele andere van haarscherp beeld en digitaal geluid genieten?
U kunt natuurlijk de schotelantenne specialist opdracht geven om een schotelantenne te plaatsen en alles aan te sluiten.

Wij bieden u ook de mogelijkheid om het plaatsen van de schotel en het leggen van de benodigde kabel zelf te doen waarna wij op afspraak de antenne komen uitrichten en de aansluitingen voor u maken.

Hoe gaat dat dan?

U komt in onze winkel waar u advies krijgt in wat voor uw gebruik de beste oplossing is.
Samen met u gaan we kijken waar de schotelantenne het beste geplaatst kan worden en welke materialen u hiervoor het beste kunt gebruiken.
Wij maken u een offerte zodat u vooraf weet wat het uiteindelijk zal kosten. In deze offerte wordt rekening gehouden met de werkzaamheden die u zelf wil uitvoeren.
Indien u accoord gaat worden de materialen welke u nodig heeft geleverd en met u een afspraak gemaakt over het uitrichten en aansluiten van de installatie. De meetapparatuur wordt uitsluitend door eigen personeel bediend en kan derhalve niet verhuurd of uitgeleend. Dit om betrouwbaarheid ervan niet te beinvloeden.

Voor schotelantenne bezitters die de materialen en apparatuur elders aangekocht hebben kunnen wij het systeem ook voor zover mogelijk optimaliseren. De werkzaamheden worden dan aan standaard tarief uitgevoerd. Aangezien we dan in de meeste gevallen met vreemde materialen moeten gaan werken is het helaas onmogelijk hier vooraf een prijs voor af te spreken.

 


 

Nieuws

 • Service en Afhaalpunt
  Informatie opening tijdens de Lockdown
  Lees meer >>
 • Camera bewaking
  U kunt ook voor Camera bewaking bij ons terecht
  Lees meer >>
 • Computers bij Jan Truyen
  Jan Truyen breid assortiment uit...
  Lees meer >>

Openingstijden

 

OPENINGS TIJDEN  SERVICE - AFHAALPUNT :

 

ma t/m do

van 13:00 - 17:00
  vrij van 13:00 - 17:00
  za van 09:00 - 16:00

 

Tel.: 0495 - 631257

Ons verzorgingsgebied

 

 

Aanbiedingen

  Kijk voor actuele aanbiedingen  
  spoedig weer hier