Vul uw zoekterm in
en klik op ‘Zoeken’.

Voor het afgeven van een offerte is het van belang dat wij precies weten wat de wens van onze opdrachtgever is. Het is daarom helaas niet mogelijk om (on-line) een offerte af te geven op basis van een paar simpele vragen of het invullen van een formulier.

Heeft u een feest of bent u bezig met het organiseren van een evenement, neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch, per contactformulier of bezoek onze winkel.

Wij zullen dan een afspraak met u maken voor een intake gesprek of indien mogelijk doen we dat meteen. Door dit intake gesprek weten wij wat u bedoeling is en kunnen een passende offerte voor u maken. Natuurlijk zullen we tijdens dit gesprek punten welke technisch onhaalbaar zijn met u bespreken en met u meedenken naar een oplossing.

Door een hoge persoonlijke betrokkenheid van onze kant mag u rekenen op een flexibele uitvoering van de opdracht. Wij staan er dan ook om bekend dat we na het afgeven van een prijs niet na een uurtje meer of minder kijken.

Onze visie is, wij maken er samen met u een geslaagd feest of evenement van.

U heeft natuurlijk meer nodig dan alleen licht, geluid en video weergave. kijk voor adressen waarmee wij goede ervaringen hebben op de pagina met links.

Nieuws

 • Planning Glasvezel buitenaf
  Er is een planning onder...
  Lees meer >>
 • Camera bewaking
  U kunt ook voor Camera bewaking bij ons terecht
  Lees meer >>
 • Computers bij Jan Truyen
  Jan Truyen breid assortiment uit...
  Lees meer >>

Openingstijden

 

Openingstijden van de winkel:
ma t/m do van 13:00 - 18:00
vrij van 13:00 - 21:00
za van 09:00 - 16:00

Tel.: 0495 - 631257

Storingen melden

Ons verzorgingsgebied

 

 

Aanbiedingen

  Kijk voor actuele aanbiedingen  
  spoedig weer hier