Vul uw zoekterm in
en klik op ‘Zoeken’.

Bij diepvriezers wordt onderscheid gemaakt tussen diepvrieskisten en diepvrieskasten. Om te kijken hoeveel producten in de vriezer kunnen worden bewaard, kijkt u naar de netto inhoud. Dit is de werkelijk te gebruiken inhoud.


Diepvrieskist
Een diepvrieskist gaat open door middel van een klep die omhoog getrokken moet worden. Een diepvrieskist is bijzonder geschikt als u behoefte heeft aan veel vriesruimte. Veel mensen hebben dan ook een vrieskist als extra vriesruimte. In een diepvrieskist kunnen grote hoeveelheden levensmiddelen worden bewaard. Dus als u bijvoorbeeld veel groente uit de tuin wilt invriezen, is dit ideaal. Het is wel lastig dat de producten op elkaar gestapeld moeten worden. Het hangt dus van uw persoonlijke situatie af welk model voor u het meest praktisch is.

 

 

 
 


Diepvrieskast
Een diepvrieskast gaat open door middel van een deur die links of rechts draaiend is. Het is een stuk overzichtelijker om een diepvrieskast met laden aan te schaffen.U vindt de producten dan eenvoudiger terug. Het praktische aan een tafelmodel vriezer is dat deze vaak gecombineerd kan worden met een tafelmodel koelkast. Ze kunnen naast elkaar of boven elkaar geplaatst worden. Een tafelmodel heeft een kleinere inhoud dan een diepvrieskist of diepvrieskast.

 

 

 

 

 
 
 

 

 

Nieuws

 • Service en Afhaalpunt
  Informatie opening tijdens de Lockdown
  Lees meer >>
 • Camera bewaking
  U kunt ook voor Camera bewaking bij ons terecht
  Lees meer >>
 • Computers bij Jan Truyen
  Jan Truyen breid assortiment uit...
  Lees meer >>

Openingstijden

 

OPENINGS TIJDEN  SERVICE - AFHAALPUNT :

 

ma t/m do

van 13:00 - 18:00
  vrij van 13:00 - 20:00
  za van 09:00 - 16:00

 

Tel.: 0495 - 631257

Ons verzorgingsgebied

 

 

Aanbiedingen

  Kijk voor actuele aanbiedingen  
  spoedig weer hier