Vul uw zoekterm in
en klik op ‘Zoeken’.

WEL UPC Digitaal geen decoder

NIEUW UPC CI+

 

Het heeft even geduurd, maar het is nu zover. UPC ondersteund het gebruik van de CI+ module welke in diverse TV toestellen aanwezig zijn. Tot op heden zijn het de merken Sony, Panasonic en Samsung die een uitgebreide lijn beschikbaar hebben om de CI+ module van UPC te gebruiken.


Wat is CI+?

De meeste van ons kennen de diverse mogelijkheden om het kabelsignaal van UPC in de huiskamer binnen te halen. Was er jaren geleden alleen het analoge signaal dat de huiskamers binnen kwam, bij de komt van de eerste LCD en Plasma schermen werd al snel duidelijk dat dit signaal niet langer voldeed aan de kritische wens van de consument. Hierop in spelend ontwikkelde de diverse partijen de eerste digitale signalen welke een hogere kwaliteit leverde. De eerste decoders (apparaten waarmee het digitaal signaal geschikt gemaakt wordt voor uw TV) vonden hun intrede in veel huiskamers. Het bleef niet alleen bij een beter beeld door digitaal signaal, al snel volgde interactieve televisie. Nu kunnen we middels een decoder genieten van HD signaal en een super strak beeld op onze Tv.

Nu alleen nog die kabels….

Door de decoder in de TV in te bouwen voorkom je dat er gebruik gemaakt moet worden van kabels voor signaaloverdracht. Voordelen zijn niet alleen een strakker geheel in uw interieur maar zeker ook minder kwaliteitverlies door bekabeling, en natuurlijk behoord het losraken van kabels door schoonmaken etc.. nu tot het verleden. U stopt een CI+ module in uw toestel en stopt in deze module de smartcard van UPC en u kunt genieten van HD TV zonder dat u een los kastje nodig heeft van UPC.

 

Bij andere kabel exploitanten was het gebruik van deze CI+ module al bruikbaar, maar binnen de gemeente Nederweert kon niemand deze reeds beschikbare aanbieders ontvangen. Nu is het eindelijk zo ver dat ook u deze nieuwe techniek kunt gebruiken.

 

Neem voor verdere informatie en vragen of uw TV geschikt is voor deze CI+ module contact met ons op. Vanaf 26/4 kunt u hier de lijst vinden van toestellen welke deze service ondersteunen

 

Wij staan ook voor deze nieuwe techniek weer voor u klaar.

 

Jan Truyen Beeld & Geluid
Koel vriezen wassen drogen

 

 

 

Nieuws

 • Inschrijf avonden Glasvezel buitenaf
  Wij staan de komende weken op...
  Lees meer >>
 • Camera bewaking
  U kunt ook voor Camera bewaking bij ons terecht
  Lees meer >>
 • Zenderaanpassingen
  Symboolrate wordt....
  Lees meer >>

Openingstijden

Openingstijden van de winkel:
ma t/m do van 13:00 - 18:00
vrij van 13:00 - 21:00
za van 09:00 - 16:00


Tel.: 0495 - 631257

Storingen melden

Ons verzorgingsgebied

 

Aanbiedingen

  Kijk voor actuele aanbiedingen 
  spoedig weer hier