Vul uw zoekterm in
en klik op ‘Zoeken’.

KPN Interactief

KPN Interactieve TV is een van de actuele TV aanbieders. Op dit moment is er een concurentiestrijd los gebarsten die alle providers op hun tenen doet lopen. Het waren allemaal verschillende verhalen en vormen van aanbiedingen welke KPN zou doen.

Jan Truyen vond dit niet goed en is gaan bellen met KPN om aldaar te vernemen hoe de stand van zaken nu is met betrekking op KPN Interactieve TV.

Volgens de medewerker van KPN welke wij spraken moet het als volgt zitten. U kunt afhankelijk van de afstand tot de telefooncentrale een tot 3 signalen gebruiken. De afstand tot de centrale bepaald voor een belangrijk deel de snelheid van het ADSL signaal.

Was het eerst zo dat u maar op 1 TV KPN Interactieve TV kon bekijken, nu blijkt dat bij voldoende ADSL signaal u KPN Interactieve TV ook op een 2e toestel kunt gebruiken. Eerlijkheid gebied mij te melden dat KPN zegt dat op een eerste toestel een decoder met ingebouwde recorder geplaatst kan worden. Hiermee is het mogelijk om een zender op te nemen en naar een andere zender te kijken. Op toestel twee kan dan volgens KPN Interactieve TV een tweede decoder gebruikt worden om te kijken.

Wij hebben in deze laatste vorm geen grensloos vertrouwen, vooral niet wanneer op het zelfde tijdstip ook nog een gebruik gemaakt wordt van internet.

Of het allemaal al mogelijk is hangt dus helemaal af van uw ADSL snelheid. Dit klinkt redelijk en logisch. KPN is de organisatie die u hierover kan informeren.

Mochten wij nog nieuwe ervaringen opdoen zullen we deze aan u melden.

 

Nieuws

 • Inschrijf avonden Glasvezel buitenaf
  Wij staan de komende weken op...
  Lees meer >>
 • Camera bewaking
  U kunt ook voor Camera bewaking bij ons terecht
  Lees meer >>
 • Zenderaanpassingen
  Symboolrate wordt....
  Lees meer >>

Openingstijden

Openingstijden van de winkel:
ma t/m do van 13:00 - 18:00
vrij van 13:00 - 21:00
za van 09:00 - 16:00


Tel.: 0495 - 631257

Storingen melden

Ons verzorgingsgebied

 

Aanbiedingen

  Kijk voor actuele aanbiedingen 
  spoedig weer hier